top of page

Wat wordt verwacht?


Wat wordt je verwacht?

​

Elke club heeft regels. Deze regels zijn er om alles leuk en overzichtelijk te houden. Ga de regels met je ouders na en maak dan een besluit als je akkoord gaat. Als het je dan iets lijkt, mag je verder gaan.

1. Om toegelaten te worden tot lid van de padvindersclub moet de kandidaat tenminste 10 jaar en niet ouder van 15 jaar zijn.

2. Lidmaatschapformulieren die bij de leiding en op de website te verkrijgen zijn, moeten volledig ingevuld en ingeleverd worden.

3. Elke padvinder moet contrubutie en verzekering betalen.

4. Elke padvinder moet beschikken over een compleet padvindersuniform en velduniform. Deze worden aagetrokken op de dagen welke de leiding aangeeft

5. Leden moeten de club trouw bezoeken. Vele clubs hebben regels ten aanzien van het verzuim en het maken van huiswerk. Het niet naleven van de regels kan resuteren in een schorsing of afschrijving. 6. Padvinders moeten leren om de gelofte en de wet te houden.

7. Club activiteiten behelzen nijverheid, handenarbeid, trektochten, reguliere clubdagen, klaswerk, fundraising, kampen, evangelisatie werk, vaardigheidsinsigne werk en andere activiteiten.

8. De ouders moeten gewillig zijn om regels te helpen naleven. Soms kan gevraagd worden dat ouders geld en tijd geven als ondersteuning van het lidmaatschap van hun kind.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page