top of page

I Dream of Greatness Camporee Guyana

6 goud, 5 silver en 2 brons. Dat zijn de prijzen die onze padvinders behaald hebben tijdens de 'I Dream of Greatness' camporee in Guyana. De prijzen werden behaald bij de verschillende speltakken die tijdens de camporee gehouden werden.

De Surinaamse afvaardiging van Padvinders, Meester Gidsen en andere stafpersoneelsleden bestond uit 60 mensen. Int totaal waren 4 padvindersclubs vertegenwoordigd bij de eerste camporee van de Caraibische Unie van de Zevende-dags Adventisten. Deze historische camporee van 27 maart tot en met 1 april 2018 te Loo Creek in Lindon Guyana, is het geesteskind van de Jeugd -en Padvinderleider van de Caraibische Unie, Ps Anthony Hall.

Deze 60 Surinamers waren deel van een groep van meer dan 2 duizend kampeerders vanuit verschillende landen van het Caraibischgebied waren samengekomen om een week te spelen, leren, en te dromen van grootse daden voor Koning Jezus.

Aan het hoofd van de Surinaamse padvinders was de Jeugd - en Padvinderleider van de Surinaamse zending van de Adventkerk Ps. Rodney Blomhof. Met zekerheid kan worden gesteld dat onze trip, het kamp en de ervaringen een vuur in het hart van allen heeft geplaatst om de padvinderij hogerop te tillen. Aan Jezus alle eer!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page